Пронађите чланак :

петак, 30. август 2013.

TAMARA RADOVIĆ , MISS ZLATIBORSKOG OKRUGA ZA 2013 / 2014





Po licenci MissYu kompanije,  u Užicu u hotelu „Zlatiborska noć“  održan je  polufinalni izbor  Miss Srbije  2013/2014, izbor za najlepšu devojku Zlatiborskog okruga za učešće na finalnom izboru Miss Srbije.


Organizator  manifestacije je novinarka Mira Mitrović, autorka emisija „ Porodični magazan „  i „ Ljubav i moda“ . Od petnaest devojaka koje su ušle u uži izbor, lentu najlepše ponela je Tamara Radović iz Priboja. Osvojila je stipendiju za školovanje i plasirala se direktno u finale za izbor Miss Srbije koji će se održati u Beogradu.







Titulu prve pratilje ponela je Ljilja Šaponjić iz Priboja, titulu druge pratilje ponela je Nataša Gavrilović iz Priboja, titulu Miss fotogeničnosti ponela je Milica Maričić iz Užica i titulu Miss šarma ponela je Zorana Milutinović iz Užica.




Tamara Radović  rođena je  u Priboju 26.08.1995. godine.  Završava četvrtu godinu Medicinske škole , i želja joj je da upiše Medicinski fakultet. Za sebe kaže da je ambiciozna, odgovorna, strpljiva, komunikativna i humana. Obožava ples i odbojku.

Na polufinalnom izboru u Užicu devojke su nosile modele ženske modne linije Temparature fashion, make up Mirjana Ilić profesionalni šminker Užičkog Narodnog pozorišta i fotografije Foto studio Lazar.
Nakon polufinalnih izbora u Srbiji, devojke idu na pripreme u Grčku nakon kojih se u Oktobru mesecu održava finalni izbor MISS Srbije.




                                                                                                                         
                                                                                                                               Nemanja Kovačević
                                                                                                                         Fotografije: Lazar Panić

0 коментара:

Постави коментар