Пронађите чланак :

субота, 7. новембар 2015.

5000. ИЗДАЊЕ ЕМИСИЈЕ " ЛЕТИ , ЛЕТИ ПЕСМО МОЈА МИЛА "




У суботу 14. новембра  на другом програму РТС – а, биће  приказана  5000 емисија „ Лети, лети песмо моја мила “ . За преко двадесет  година колико емисија  траје, ауторка емисије  госпођа Нена Кунијевић,  многе гледаоце „ приковала “ је за ТВ екране.  За све ове године доказала је да музика може да помири две династије ( Обреновиће и Карађорђевиће) , све генерације (од 7 до 107 ) и да је музика изнад свега,  бесмртна и узвишена , баш као и душа човекова.



Ниједна емисија није била иста. Сви певачи и певачице  били су раскошни , пристојно одевени, па је био празник гледати  емисије пуне лепоте  и склада , дивне кореографије и костиме, прелепе амбијенте и наравно квалитетне песме обучено у краљевско рухо. Још једном се поврдило да нас је песма одржала. На томе јој хвала!!! ХВАЛА  и госпођи Нени Кунијевић.



У суботу 14. новембра на СВ Врачи ( Козму и Дамјана)  неизоставно будите испред ТВ екрана. Чекаће Вас богата музичка трпеза . Немојте је заобићи. Биће то музичка чаролија и „ океан  музике који се не може описати  речима, то морате да доживите лично.

 И на крају  живела госпођа Нена, традицонална музика и уживајмо заједно на музичком ћилиму „ Лети, лети песмо моја мила “ , који је изаткан у 5000 издања.

У име екипе НМЕДИА , желимо да емисија траје бар још пет пута по толико. 




Текст : Н.К.
Фотографије : Принтскрин youtube



2 коментара:

Sto bi znacilo jos 100 godina !!!!Daj Boze da traje pa makar to bilo i manje !!

Bravo NENO !!!!!!!!!!!!!!! Da jos mnogo godina trajete !!!!

Постави коментар