Пронађите чланак :

недеља, 27. новембар 2016.

Данас нам је дивно ДНО



Једно од најпознатијих имена српског хумора, најпопуларнији Индексовац Мићко Љубичић, почео је са извођењем своје нове представе под називом „Данас нам је дивно ДНО“, а која је премијерно приказана 30.09.2016. у београдском Дому синдиката. Ужичкој публици, нова Мићкова представа ће премијерно бити представљена  08.12. у Народном Позоришту.

У овој представи Мићко Љубичић пред публиком игра 7 (седам) што измишљених што стварних ликова из савременог друштвеног, естрадног и политичког живота наше земље.

Радњу представе „Данас нам је дивно ДНО“ сценаристи Мићко Љубичић и Воја Жанетић сместили су делом на једну ванредну конференцију за штампу, а делом на прославу годишњице таблоида „ДНО“ (име овог таблоида настало је као скраћеница од „Дневне новине и огласи“). Водитељ програма (у интерпретацији глумца Срђана Ивановића) ће, пред имагинарним фановима таблоида, интервјуисати шест „најеминентнијих“ гостију са прославе листа ДНО. У једном тренутку ће се пред публиком појавити и седми, тајанствени и уједно „најмегаеминентнији“ гост и уједно спасилац читаве прославе, када се испостави да се појавио озбиљан безбедносни ризик за званице на истој.

Нова представа „Данас нам је дивно дно“ представља својеврсну синергију свих досадашњих пројеката Мићка Љубичића, а својом формом има прилику да постане и један савремен, квалитативни помак у односу на досадашње пројекте.

Као и претходни пројекат („Оне ствари“), и „Данас нам је дивно ДНО“ је производ сарадње са Ганетом Пецикозом као продуцентом и његовом фирмом ГМР.


Представу је режирао млади новосадски редитељ Петар Јовановић, који је између осталог режирао и популарну представу „Државни Посао“.

                                                                                                                                НМЕДИА

0 коментара:

Постави коментар