Пронађите чланак :

уторак, 30. септембар 2014.

" PALISAD LIFE " - ODMOR ZA DUŠU I TELO



Hotel Palisad  posebno je orijentisan ka gostima koji vole planinu , ka gostima koji imaju velika očekivanja u pogledu kvaliteta smeštaja i usluga, a posebno ka gostima koji do sada nisu razmišljali o Zlatiboru van zimske sezone . Zato je hotel Palisad na Zlatiboru  kreirao   poseban paket za dobro Vašeg kardio ritma „ Palisad Life “.




“Palisad life“, je zdravstveno rekreativni program hotela Palisad koji Vam pruža  stručne medicinske tretmane i savete kako da  poboljšate kvalitet života. Zahvaljujući programu „Palisad Life“ dobijate mogućnost da na duge staze sačuvate ono najbitnije u životu – svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice!
Obrazovano i iskusno osoblje posvećuje se svakom gostu pojedinačno, a konsultacije sa doktorom specijalistom  zajedno s prirodnim učincima planine Zlatibor  pružiće Vam  savršen  odmor. Klima je idealna za rekreaciju u prirodi, a relax centar pruža wellness usluge na osnovi celokupnog stanja samog gosta. Većina ljudi u modernom svetu živi pod povećanim stresom, a  organizam vremenom može da oslabi i da dođe do razvoja raznih oboljenja. Čovekovo zdravlje, kreativnost, efikasnost i raspoloženje uslovljeni su i načinom ishrane koji se svakodnevno primenjuje. Još je poznati grčki lekar Hipokrat rekao: "Tvoja hrana biće tvoj lek". Kroz program „ Palisad Life “ hotela Palisad o ishrani brine se nutricionista i isto tako daje savete kako da kroz ishranu poboljšamo rad svog organizma.


"Palisad life"  paket uključuje:
Antropometrijska merenja (visina, telesna težina,BTM-indeks telesne mase, opseg struka i bokova), merenje krvnoga pritiska i pulsa u mirovanju, kardiološki pregled na početku i zaključno savetovanje s doktorom specijalistom ocena ugroženosti i saveti za dobro zdravlje srca . 
Paket takođe sadrži : smeštaj, masaže, korišćenje jakuzzi kade i saune, fitness, vežbe disanja, organizovane šetnje.

Smeštajni kapacitet hotela danas čini 200 potpuno renoviranih soba, od kojih je 48 lux soba sa terasom koje imaju pogled na zlatiborsko skijalište Tornik, i 56 superior soba, koje su dizajnirane i opremljene tako da gostima pruže maskimalan komfor, uživanje i interakciju sa prirodom .



.
 Lepota Zlatibora i „ Palisad life “ uz Vas do trijumfa !!!

0 коментара:

Постави коментар